Köszöntjük oldalunkon!

Köszöntöm oldalunkon!

Cégünket 2006-ban azzal a célzattal hoztuk létre, hogy rendszerezzük és keretbe foglaljuk azt a tudást és tapasztalatot, melyet az addig elmúlt több mint egy évtizedben gyűjtöttük össze.

Ez a rendszerezés útmutatást nyújt Önnek, hogy megítélhesse egy lehetséges kapcsolatfelvétel előtt cégünk megbízhatóságát, ismereteket szerezzen széleskörű tervezési és kivitelezési gyakorlatunkról. Egyben útmutatást nyújt számunkra is, melyek azok a szakterületek, ahol további tapasztalatokra, ismeretekre van szükségünk. Amennyiben személyes referenciákra van szüksége, készséggel segítünk felvenni a kapcsolatot eddigi megbízóinkkal a munkánkkal kapcsolatos tapasztalatcsere elősegítéséhez.

Célunk az, hogy szakmai munkánkkal olyan megoldásokat nyújtsunk megbízóinknak, melyek alkalmazásával esztétikus, tartós, biztonságos és egyben gazdaságos épület- és építmény rendszereket valósíthatnak meg az igények, a szakmai előírások, a rendelkezésre álló idő és költségkeret harmonikus összehangolásával.

Bízom abban, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között köszönthetem. Jó böngészést kívánok cégünk internetes palettáján.

Kállai György

okl. szerkezetépítő mérnök

ügyvezető igazgató

 

Legutóbbi projekt: Szerszámüzemi pódium építése, Székesfehérvár - 2015. január

Szerszámüzemi acél pódiumszerkezet, valamint vasbeton alaplemez és födém tartószerkezeti kiviteli tervezése
» bővebben